Graanwandelingen in de Slaege juni en juli 2023

Graanwandelingen in de Slaege – 2023

Welke graansoorten telen we in de Slaege, hoe doen we dat, welke bewerkingen komen er aan te pas voordat de molen er volkorenmeel en bloem van kan maken….

Om u een inkijkje te geven in onze wijze van telen van diverse graansoorten, bodembeheer, biodiversiteit, zaaien van akkerranden en onze toekomstvisie, organiseren wij binnenkort wederom wandelingen over de akkers in de Silvoldse Slaege.

U ben welkom op de volgende data, waarbij wij op de vrijdag starten om 18.00 uur en op zaterdag om 14.00 uur. Alle activiteiten zijn buiten.
Zaterdag 24 juni, Vrijdag 7 juli, Vrijdag 14 juli en Zaterdag 15 juli.

U kunt zich inschrijven voor een bepaalde datum, waarbij wij een maximum hanteren van 30 personen per wandeling.Geschatte duur van de rondleiding is 2,5 uur met uitloop….

Wij bevestigen uw komst en vullen dit aan met onze adresgegevens en routebeschrijving. Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandeling.

Wel zouden wij het leuk vinden als u uw eigen gebakken brood/pizza/crackers…. meeneemt, zodat andere bezoekers dit kunnen proeven en keuren en er ideeën kunnen worden uitgewisseld.

Uiteraard zorgen wij voor wat drankjes en ‘wat te pruuven net als vrogger ‘…..

U bent Welkom ! Jan en Ingrid

Onze ijzerhoudende zavelgrond is oranjebruin, dus draag geschikte schoenen/laarzen.

Indien u Slaege meel of bloem wilt bestellen, dan vragen wij u dit uiterlijk 3 dagen voor uw komst
aan ons kenbaar te maken. : jthf.steverink@planet.nl